USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Семирічний хлопчик чотири роки дружить з дикими зміями
Одні тримають удома собак і кішок, інші радіють рибкам і папугам, а от 7-річний Девеш Адівасі з села Патада індійського штату Мадхья-Прадеш завів вдома змій.
Про це пише інтернет-журнал Cikavosti.

Історія почалася чотири роки тому, коли маленькому хлопчикові наснився дивовижний сон про змій. Прокинувшись, він розповів про нього батькам, а після цього пішов у джунглі.
Через кілька годин він повернувся з двома зміями. Батьки були нажахані і всіляко намагалися захистити сина від такої дивної дружби, але Девеш був непохитний.

За чотири роки хлопчик подружився з 15 рептиліями. Зазвичай він ходить в джунглі, знаходить там двох-трьох змій і забирає додому. На кілька днів вони стають кращими друзями: разом сплять, граються, купаються і обідають, а через кілька днів Девеш повертає їх назад у дике середовище.

За словами хлопчика, своїх змій він знає «в обличчя».
Особлива прихильність у нього до трьох з них — ці самі приповзають до нього з лісу, щоб поласувати чим-небудь смачним.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus