USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Салон гардин Тетяни Вільчинської
Ми здивуємо вас ексклюзивними й оригінальними ідеями. Наші дизайнери запропонують вам декоративні тканини, підберуть штори та гардини на будь-який смак. Розроблять стиль та імідж, як вашого будинку, так і готеля, кафе, бару чи ресторану.

Широкий асортимент штор, великий вибір шторної фурнітури, карнизних систем та інших текстильних матеріалів для оформлення вікон. Велику увагу приділяємо якісному та своєчасному пошиттю.

Ми пропонуємо своїм клієнтам послуги монтажу карнизів і сонцезахисних систем. А також доставку і навішування готових комплектів штор.

Також можемо доповнити ваш інтер'єр вишуканим текстилем: чохлами, балдахінами, покривалами, декоративними подушками, скатертинами, комплектами постільної білизни (бавовна, бязь, сатин, джакард, бамбук).Ми у соціальних мережах:

Facebook: https://www.facebook.com/133858990731821/

Instagram: https://www.instagram.com/salon_gardyn_t.vilchynskoy/
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus