USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Рибак зловив найбільшого коропа-рекордсмена у Великій Британії. Фото
38-річному Уейну Менсфорду вдалося зловити у Кембриджширі найбільшого дзеркального коропа у Великій Британії вагою 34 кілограми.

Рибак відразу ж перевірив вагу коропа на вагах свого товариша.

Його улов виявився на 3,1 кілограма важчим, аніж у нинішнього рекордсмена. Втім, чоловік офіційно не зафіксував рекорд. Про це повідомляє Сьогодні.

Представник організації, що фіксує рекорди рибаків у Великій Британії, заявив, що з поваги до Менсфорда відмовляється від коментарів. Однак він зазначив, що раніше риби, спіймані у тому ж озері, не фіксувалися як рекордні, оскільки їх підгодовують.
До того ж, зазначається, що спійману Уейном рибу запустили в озеро кілька років тому. Вона була привезена з-за кордону і важила шість кілограмів. Багато хто з рибалок вважає, що через це рекорд не можна офіційно зафіксувати.
«Я вже отримав багато гнівних повідомлень, але для мене короп залишається коропом. Всі коропи в якомусь сенсі були завезені, але я обговорю це питання з людьми і подивлюся, що ми врешті вирішимо», – розповідає Уейн Менсфорд.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus