USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Риба-робот шпигуватиме за морськими тваринами
Машина покаже життя рідкісних морських мешканців настільки близько, наскільки ніколи ще не вдавалося людині, передає Вокруг Света.

Група американських розробників з Лабораторії штучного інтелекту МТІ створила робота-рибу SoFi, яка може плавати під водою абсолютно самостійно, і при цьому не лякати морських мешканців. Машина зроблена із силіконової гуми і м'якого пластику. Під час своїх подорожей робот зможе знімати побачене на камеру на глибині до 15 метрів. При цьому тривалість запливів складе до 40 хвилин.

Людина зможе управляти роботом за допомогою контролера, задавши напрямок його руху. Крім цього, контролер дозволить змінювати швидкість пересування машини, а також здійснювати специфічні маневри, які знадобляться в подорожах під водою.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus