USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Руки гігантів знайшли похованими в ямах у давньоєгипетському палаці: фото
Під час розкопок 3600-літнього палацу в колись великому місті Аваріс, команда археологів розкопала чотири ями.

Там вони знайшли велику кількість відрубаних кистей рук гігантського розміру.

Про це повідомляє інформаційне джерело Діалоги.

Ці 4 стародавніх ями були знайдені в палаці царя Хаяна Гіксоського, західноазіатського народу, який правив частиною Північного Єгипту.

Дві ями знаходилися в зовнішній частині палацу і 2 відразу за тронним залом, що вказує на деяку церемоніальну важливість.



Ці великі кисті рук є першим фізичним доказом того, що археологи знайшли підтвердження подібної практики, широко представленої в давньоєгипетському мистецтві.

Солдати відрубували праву руку своїм ворогам і приносили їх своїм командирам, які кидали руки в яму, а потім кидали кожному солдату жменю золота в обмін.



Але залишається одне важливе питання: з ким же боролася армія Єгипту? Судячи з розміру виявлених в ямах кистей рук, це були – гіганти.
Коментарів: 1
! Показати IP 31 Липня 2019 18:49
Це примітивний фейк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus