USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Розміром з кота: в океані знайшли вражаючого таргана
Вчені із Сінгапуру та Індонезії провели глибоководні дослідження на дні Індійського океану, дослідникам вдалося знайти кілька досі невідомих істот.

Були виявлені омар «з бензопилою», криваві креветки з блискучими очима, нові види раків-пустельників і краб з пухнастими шипами. Про це інформує Gazeta.ua з посиланням на TVRI.

Однак, найвражаючою знахідкою є ракоподібний «глибоководний тарган», який вражає своїми розмірами. Велетень завбільшки із кота. Вчені прозвали його Дартом Вейдером Ізоподом. Дослідники були дуже здивовані, адже раніше в цьому регіоні не знаходили тарганів. Однак зазначають, що в цій акваторії океану не проводили глибоководні дослідження і тому очікувати можна чого завгодно.

Під час дослідів науковцям вдалося знайти 12 тис. істот з 800 видів. Щоб їх дослідити потрібні кілька років. Через це звітуватимуть про результати експедиції 2020 року.

Американські таргани Periplaneta americana давно дивували вчених своїми здібностями до виживання. Ці комахи живуть на всіх материках, крім Антарктиди, адаптуються до життя як у природі, так і в містах, вчені пояснили таку живучість комах.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus