USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Росіянин пограбував банк на острові, з якого неможливо втікти
На полярному архіпелазі Шпіцберген, який належить Норвегії і розташований посеред Північного Льодовитого океану, вперше в історії пограбували банк. При цьому грабіжника вдалося затримати за все через півгодини.

Про це повідомляє Страна.

Пограбування сталося 21 грудня в поселенні Лонгіер, де проживають близько 2 тисяч осіб. Вранці у відділення банку, де не було відвідувачів, але були три співробітника, зайшов озброєний чоловік, забрав гроші і зник. Співробітники відразу натиснули кнопку виклику поліції, і грабіжника затримали по гарячих слідах.

Підозрюваний - 29-річний турист з Росії. У росіянина була рушниця, яку він взяв напрокат, а з банку виніс близько 70 тисяч норвезьких крон. Гроші після затримання повернули в банк, а підозрюваного взяли під варту.

Пікантність історії додає те, що практично всі жителі архіпелагу знають один одного, а втекти з острова можна було тільки через аеропорт.
Коментарів: 1
ОУШ Показати IP 25 Грудня 2018 01:05
Может он хотел попасть в тюрьму Норвегии чтобы не жить в России?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus