USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Різнобарвна. В Індії сфотографували незвичайну білку
Триколірна малабарська гігантська білка була помічена 39-річним Каушиком Віджаяном в лісі в районі Патханамітта.

Ці тварини виділяються серед інших видів завдяки своїй шерсті з різними відтінками помаранчевого, бордового і фіолетового, пише Новое Время.

Гризун довжиною близько 60 сантиметрів потрапив в кадр фотографа-любителя Каушика Віджаяна зі штату Керала.

«Коли я поділився деякими фотографіями в соціальних мережах, багато хто з моїх друзів і послідовників дізналися про малабарську гігантську білку, і всі вони були вражені її появою», - розповів Каушик Віджаян.



«До цього моменту я ніколи не чув про таку білку і не бачив її. Це видовище стало справжнім святом для моїх очей. Білки дійсно зачарували мене», - зізнається фотограф.

Каушик Віджаян опублікував фото тваринки в акаунті в Instagram і вже отримав більше 20 тис підписників.



Індійська гігантська білка або індійська ратуфа - вид гризунів роду ратуфа. Цей вид живе в змішаних, листяних, вологих лісах півострова Індостан.

На півночі ареал обмежений пагорбами Сатпура штату Мадхья-Прадеш (близько 20 ° північної широти). По карті поширення цього виду можна помітити, що ці звірята живуть невеликими, ізольованими один від одного групами.

Білки, виявлені в кожному з цих місць, відрізняються своєю особливою колірною гамою, що дозволяє визначити, звідки родом кожен екземпляр. Точаться суперечки, чи варто розглядати такі підвиди з різним забарвленням шерсті в якості самостійних видів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus