USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Різдвяне диво: в Бельгії блудний пес через 6 років повернувся до господині. Фото
Різдвяне диво сталося у передмісті Брюсселя в Бельгії.

Англійський спринтер-спанієль, який зник шість років тому, несподівано повернувся до своєї господині.

Про це повідомляє Ракурс.

Про незвичайний випадок розповів бельгійський телеканал RTBF.

Господині пса Франсуазі зателефонували з поліції і повідомили, що біля одного з магазинів знайдений її собака. Визначити господиню пса допоміг чіп із номером телефону, який був виявлений на собаці.



Франсуаза була дуже здивована, так як вже не сподівалася побачити свого пса на прізвисько Х’юстон, який пропав більше шести років тому. Собака не впізнала свою господиню, але по приїзді додому швидко згадала будинок. Також пес згадав чоловіка і сина Франсуази.


За словами господині, Х’юстон швидко адаптувався і вже поводиться, як і раніше, але його лякають незнайомі люди, а також звук відкривання та закривання дверей.

Франсуаза вважає повернення Х’юстона різдвяним дивом. Бельгійка припускає, що її пес всі ці роки просидів під замком, але потім йому вдалося втекти.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus