USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Ринковий бардак у Луцьку або Як купити новий рюкзак

У один звичайний вівторок двоє лучан Олег і Василь вирушили за покупками на Старий ринок. У пошуках необхідних речей у торгівельних рядах, другий юнак змушений був "загальмувати"... своїм рюкзаком об залізний штир біля однієї з торгівельних точок. Адже стелажі з товаром були розміщені на прохідній частині між рядами. Коли хлопці зробили зауваження продавцеві, що їхню річ зіпсовано, і запронували йому залагодити ситуацію, взявши на себе ремонт рюкзака, то їх ніхто й не захотів слухати. А сусідні продавці замість того, аби звернути увагу своєї колеги на проблемні штирі, які можуть спричинити навіть травматизм покупців, зокрема, у "години пік" на ринку, накинулися на юнаків із образами, мовляв, "ви обкурені та п'яні, йшли й хиталися, тому й самі зачепилися".

До того ж, продавець відмовилася надати інформацію про власника проблемної торгівельної точки. Звернення з цього приводу в адміністрацію ринку також не дали результату.

 Отож, хлопці пішли з ринку не тільки з зіпсованою річчю, а й настроєм і гірким осадом від того, що, йдучи в Європу, ми постійно натикаємося фізично й морально на "совкові" штирі.

Щоправда, Василь, таки не побажавши змиритися з черговою несправедливістю в нашій "європейській" країні, за кілька годин повернувся на місце пригоди і попросив продавця звести його з власником контейнера. Продавчиня сказала, що зараз відійде на трохи, і згодом повернеться.

Василь тоді навряд чи міг подумати, що його захоплення фотосправою стане в нагоді в такому нетворчому повсякденні. В очікуванні він сфотографував місце події, зайшовши безпосередньо в сам контейнер, де зафіксував інформацію про його власника - підприємця, яку від нього спочатку приховували. Ним, як бачимо на фото, виявилася жінка. Натомість продавчиня повернулася... з чоловіком. Він не назвався і ледь що вислухав суть проблеми, попросивши залишити його в спокої, а продавчиня почала виштовхувати Василя геть.

Отож, у лучанина не залишилося іншого вибору, як звернутися у інспекцію з питань захисту прав споживачів у Волинській області, де він залишив заяву на ім'я голови комісії з її реорганізації В. І. Горішного, в якій Василь описав суть вищезгаданої проблеми. У свою чергу, спеціалісти інспекції пообіцяли посприяти у її вирішенні в рамках своїх повноважень у визначений законодавством термін.

Світлана Зозуля.

Коментарів: 18
Свавільник Орест Іва Показати IP 4 Лютого 2016 18:27
Це палкі хлопці,потому зайшли в бар Талісман,прийшов старший,роздав гроші.
Лучанин до Свавільник Орест Іва Показати IP 9 Лютого 2016 00:34
Викурити базар звідти потрібно. .. от і буде всім спокій. ..
Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 18:28
Їм ще продовжать термін оренди на безкінечність, бо за принесені їх гривні певні органи задовольнять ситуацію на їх користь.
дідо Показати IP 4 Лютого 2016 19:42
Хлопцям нема чим зайнятися.В армію пора.
солдат до дідо Показати IP 4 Лютого 2016 20:55
а ти якого хера в тилу робиш?
ОЛЕГ Показати IP 4 Лютого 2016 20:11
Ще одна причина перенести блошиний ринок який називається центральний подалі від історичної частини міста !!
Олег Показати IP 4 Лютого 2016 20:16
Ще одна причина перенести блошиний ринок подалі від історичної частини міста !!
Ая Показати IP 5 Лютого 2016 04:43
переконаний в тому чому воно сталося. Зараз в Україні гуляє ДЕКОМУНІЗАЦІЯ. Цей мішок який українською називаєтся НАПЛЕЧНИК - вони подерли закяк, чи щось в тому роді, бо назва рюкзак аж ніяк не пасує навіть до волиньскої говірки..
бєлка до Ая Показати IP 5 Лютого 2016 12:30
іди похмелись
Маргарита Терещук Показати IP 5 Лютого 2016 08:42
Старий ринк це жах..!!! Перенести його чим подальше! Нема що йому робити серед місця!!! Ціни космос! А хлопці праві!!!! МОЛОДЦІ!
дьодік Показати IP 5 Лютого 2016 09:51
Цей ср\ч давнопора згорнути бульдозером в Стир.
111 Показати IP 5 Лютого 2016 13:45
Якби усі кому в громадському транспорті зіпсували одяг рюкзаками, які зняти з плечей чомусь важко, зверталися за компенсацією до власників рюкзаків, то мабуть їх боялися б носити. Штирі звичайно потрібно обрізати, тому що можна не тільки рюкзака порвати.
DED Показати IP 5 Лютого 2016 13:57
Старий базар разом його торгашами треба давно прикрити. Хамство, зіпсований товар і, головне, непомірні ціни. Вже у ЦУМі можна знайти дешевші і якісні речі. Закрити, щоб створити історичний центр. Щоб було куди гостям Луцька ходити на екскурсії.
карiнка Показати IP 5 Лютого 2016 18:06
Ой бідненькі зацепились ,фоток наробили ,"пропав " підприємець ,бо хлопці порвали рюкзак ,смішно!!! дивитись треба куди йти ! таких штирів можна море зустріти і побачити де хочеш навіть на дитячих майданчиках( це дійсно пооблема згідна).
дідо Показати IP 6 Лютого 2016 15:19
Батьки мало били цих малолітніх дармоїдів.
Любов Показати IP 6 Лютого 2016 17:00
Малиш,напевно твір РЮКЗАК ( гавно ) Дивися по сторонам,а не рота відкрив і валиш.
Анонім Показати IP 8 Лютого 2016 10:04
Дуже правильно зробили діти.Треба себе захищати від спекулянтів тупоголових. Перенести цей гадючник ринок даівно треба , а створити там місце для відпочинку туристів.А то один хлам і гидота, куча сміття і туалет кругом.Чого ви з ними панькаєтесь з цими спекулянтами.
лучанка Показати IP 10 Лютого 2016 10:32
20 років Старий базар був такий самий але був якийсь порядок. МУСОРА ви де на фотосесії в школі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus