USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Питання про корупцію в Україні вивело з ладу найвідомішого робота у світі
За словами свідків, після відповідного питання у робота зламався скрипт та підвис процесор.

Всесвітньо відомий робот Софія, яка першою у світі отримала громадянство, взяла участь у Всесвітньому економічному форумі та відповідала на питання учасників в Українському домі у Давосі, передає Уніан.

Як повідомляє у Facebook народний депутат Альона Шкрум, розвинутий штучний інтелект машини не впорався з питанням про шляхи подолання корупції в Україні.

«У найрозвинутішого робота у світі пані Софії після питання: «що робити із корупцією [в Україні]» - зламався скрипт та підвис процесор. Підтвердити може Олексій Мушак, який мав задоволення бути присутнім на цій дискусії в Украінському домі у Давосі», - вказала вона.
Коментарів: 1
Уася Показати IP 26 Січня 2018 15:22
Бо немає шляхів подолання корупції в Україні (мається на увазі таких, які взагалі будуть розглядатись в умовах сучасного світу і культури). Хіба тимчасово вводити пряме іноземне управління, та і то - тільки на період його дії щось може вийде. А кому воно взагалі потрібно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus