USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Птах намагався поласувати восьминогом: показали видовищну битву двох хижаків. Відео
Групі рибалок на західному узбережжі Канади вдалося зняти незвичайну сцену з життя морських мешканців. У воді зчепилися білоголовий орлан і тихоокеанський рожевий восьминіг. Птах намагався поласувати молюском, але той відчайдушно боровся за життя і в підсумку, обхопивши ворога потужними щупальцями, затягнув пернатого під воду, інформує Іnshe.tv.

Відео було зняте біля канадського острова Ванкувер. Рибалки, розповідаючи про епізод в ефірі телеканалу CTV, зізналися, що спочатку сумнівалися: чи повинні вони брати на себе роль царя природи і втручатися в природний відбір.

У результаті емпатія перемогла, екіпаж допоміг Орлану звільнитися від смертельних «обіймів». Молюск при цьому, щоправда, втратив обід, але канадці сподіваються, що він знайде собі іншу здобич.
Як кажуть екологи, серед тихоокеанських рожевих восьминогів в даному районі зустрічаються гігантські екземпляри - вагою до 50 кілограмів. Їх здобиччю можуть стати не тільки риби і молюски, а й необережні чайки, які сіли на поверхню води.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus