USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Придумали окуляри, крізь які не видно реклами
Каліфорнійські розробники Іван Кеш і Скотт Блю запропонували ідею, яка буде здатна нівелювати велику кількість електронної реклами на вулицях. А саме - спеціальні окуляри, крізь які цієї реклами не буде видно - IRL Glasses, пише Opticlub.org.

На вигляд розробка буде виглядати, як звичайні сонцезахисні окуляри - темні лінзи і проста оправа, в якій не буде ніякої електроніки. На відміну від смарт-окулярів, пристосування буде засновувати свою роботу на кілька іншому принципі.

А саме - на їх лінзи нанесено особливе поляризаційне покриття, яе буде перешкоджати попаданню випромінювань з екранів в очі людині. На ділі це буде працювати приблизно так: замість екрану з рекламою, людина в таких окулярах побачить тільки темний фон - так, як ніби-то цей екран вимкнений. Але важливо знати, що працювати лінзи окулярів будуть тільки якщо дивитися крізь них під певним кутом. При повороті на дев'яносто градусів, ефект від їх використання зникає - рекламу знову стає виимою, що пов'язано з особливостями променів і покриття, яке має їх затримати.

Справитися з рекламою на екрані смартфонів і OLED-матрицями такі окуляри поки не в силах, але розробники пообіцяли знайти рішення і для цієї проблеми. Випуск же вироби на ринок планується в 2019 році, а на даний момент йде збір коштів спонсорів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus