USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: «Працює у службі безпеки»: в Австралії кіт офіційно влаштувався на роботу
Приватна лікарня Епворт у Мельбурні влаштувала на роботу незвичайного співробітника – рудо-білого кота по кличці Елвуд.

Перед цим протягом року кіт щодня приходив патрулювати територію медичного закладу та охороняв вхід до нього.

Наполегливість рудого взяла своє: йому видали жетон співробітника служби безпеки лікарні. Тепер кіт-охоронець продовжує нести службу вже офіційно.

Детальніше про це розповідає Агроцентр.

Працівниця лікарні Шантель Тролліп, розповіла, що для персоналу таке кадрове рішення було одночасно несподіваним і радісним.

«Спочатку я думала, що кіт – бродяга і просто вештається по окрузі, а в червні я помітила у нього на шиї посвідчення співробітника. Знаєте, той день видався на рідкість паршивим, але новина про те, що Елвуд став частиною нашої команди, врятувала мій настрій!» – додала вона.

Взагалі Елвуд – не безпритульний, він живе через дорогу від лікарні. Співробітники Епворт також розповіли, що кіт іноді відпочиває від служби та спить в найближчих кущах.
Коментарів: 1
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 31 Серпня 2020 18:41
Красень!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus