USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Позаземна форма життя? Ні, це марихуана!
Професор Тед Кінсмен з Технічного інституту Рочестера фотографував зразки марихуани у вакуумній камері.

Робив він це за допомогою скануючого електронного мікроскопу (SEM), розповідає Українська правда з посиланням на видання Business Insider.
Дивовижні зображення, які зробив фотограф, показують марихуану в феноменальних деталях.

Під прицілом кожен об'єкт тримали близько чотирьох хвилин.

Попередньо зразки повністю висушили, тому водяна пара не перешкоджала отриманню чіткого зображення.
На фото молоде листя, зібране з бутону конопель.

А це - край одного із двох перших листків коноплі. Поверхню вкривають трихоми, які несуть відповідальність за дозрівання.

Зображення також показують насіння конопель після трьох днів інкубації, перш ніж воно переноситься в грунт або гідропонічну систему.

"Я намагаюся зробити науку візуально захоплюючою та привабливою для загального населення", – пояснив професор необхідність своєї роботи.
Стебло зрілої рослини у розрізі. Центральна порожнина добре розвинена і її стовбурові.клітини пов'язані зі зберіганням поживних речовин
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus