USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Повністю біла: білку з аномальною зовнішністю вдалося зняти на фото
Фотограф Кріс Еддінгтон з шотландського міста Данкелд, округ Перт-енд-Кінросс, гуляв з камерою ділянкою свого будинку під час ізоляції через коронавіус і несподівано помітив білку з лейкізмом.

«Я ніколи раніше не бачив так багато білок», – розповів фотограф журналістам британського таблоїду Daily Mail, передає Сьогодні.

За словами експертів, одне з найявніших відмінностей лейкізму і альбінізму – пігментація очей. У особин з лейкізмом очі мають звичайне забарвлення, а у альбіносів пігментація райдужної оболонки ока відсутня.

Представниця організації із захисту звичайних білок Saving Scotland’s Red Squirrels в Единбурзі Анн-Марі МакМастер заявила, що зроблені Еддінгтоном знімки білки з лейкізмом – одні з найкращих.

Лейкізм – часткова втрата пігментації зовнішнього покриву у тварин. На відміну від альбінізму, при цій мутації пігментні клітини повністю відсутні.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus