USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Посмертний човен: у В'єтнамі виявили незвичайну гробницю
Стародавня гробниця, вік якої становить близько 1400 років, була виявлена в полі в центральній провінції Нгі-Суан району Ха Тінь у В’єтнамі.

Гробниця в формі човна, зроблена з обпаленої цегли різних розмірів, була виявлена на будівельному майданчику, коли робітники копали канал через посівні площі в комуні Сюань Хун.

Початкові дослідження показали, що реліквія – це стародавня гробниця епохи Хань, побудована за часів китайської династії Сунь-Тан більше 1400 років тому. Гробниця була знайдена на глибині 2 метри під землею і мала розміри 4 метри в довжину, 1 метр в ширину і 1,2 метра у висоту, повідомляє Новое Время.

Деякі жителі комуни заявили, що вони знайшли схожі гробниці в своїх садах або в процесі будівництва будинків. Багато інших заявили, що такі ж могили ханьців були знайдені в інших місцях в Ха Тінь.

Виявлення староавньої гробниці в комуні Сюань Хун створило сприятливі умови для археологів, щоб більше дізнатися про гробницях ханьців в Ха Тінь.

Раніше експерти знайшли аналогічні гробниці в інших населених пунктах рівнинних районів Ха Тінь, таких як райони Дук Тхо, Кан Лок і Нгі Суан. Відкриття дає археологам додаткову основу для дослідження древніх в’єтнамських поховальних традицій.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus