USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Показали унікальне явище сяючих хвиль: фото
Голандська фотографка Розелін Реймонд зафіксувала в нічному морі унікальне явище «морського сяйва».

Його ще називають «морським вогнем» і «привидом хвиль».

«Ми з хлопцем гуляли тропічним пляжем вночі. З кожним кроком білий прибій ставав блакитнішим. Піна перетворилась на електричну синю лінію у воді.

Здавалось, що зоряне небо закрутилось і впадо додолу. Ніколи такого не бачила», – говорить фотографка.

Про це повідомляє інформаційне джерело Gazeta.ua з посиланням на Boredpanda.



Коли пара повернулась з відпустки, дізналась, що це явище дуже рідкісне. Провокують його біолюмінісцентні водорості. Закохані вирішили зафільмувати рідкісний момент.



«Було прохолодно, ми просиділи біля води всю ніч. Хлопець сказав, що пора збиратись додому, та раптом – побачила одну іскорку в воді. Він не повірив моїм словам, та я була впевнена. Вся вода стала світитись, навіть риби. Ми наче втрапили на вечірку прибульців. І нас запросили», – каже Розалін.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus