USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Показали на відео наближення Сатурна та Юпітера
У мережі показали відео наближення Сатурна та Юпітера.

Про це повідомляє ГолосUA.

При цьому багато жителів Землі спостерігали за двома гігантами, які перебували на відстані один від одного в 730 млн кілометрів. Із зроблених знімків найефектнішим вважається робота астрофотографа-любителя Саджан Чакраборті.

На його фото планети знаходяться буквально поруч. Подібний унікальний кадр став можливий при використанні камери Canon 60D, обладнаної об'єктивом 75-300 мм. Фотограф при цьому виставив значення ISO на 1000, а витримку на 0,7 с.

Сатурн і Юпітер відносяться до великих планет Сонячної системи, їх називають газовими гігантами. Дані об'єкти мають значну масу, що перевищує інші планети земної групи. Юпітер і Сатурн, в основному, складаються з гелію і водню.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus