USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Подружжя побудувало затишний будинок на острові зі сміття. Фото
Художники Кетрін Кінг і Вейн Адамс із Канади вже 29 років живуть на самотужки побудованому острові зі сміття, який вони облаштували не гірше, ніж 5-зірковий готель.

Про їхню історію написав сайт CNN, передає Сьогодні.

Пара зазначає, що для будівництва вони використовували тільки перероблені та утилізовані матеріали.

Багато деталей подружжя взяло у рибалок і лісорубів у канадському містечку Тофіно, обмінюючи на свої роботи.

Зараз у їхньому незвичайному домі є арт-галерея, танцювальний зал, чотири теплиці, фабрика свічок, шість сонячних панелей та навіть маленький водоспад, який забезпечує Кетрін і Вейна чистою проточною водою. Загальна вага всього острова – близько 450 тонн.

За словами художників, поруч немає ні магазинів, ні людей. Найближче місто Тофіно лежить за 25 хвилин їзди.

«Ми так до цього звикли, що бути у місті тривалий час для нас стало нестерпно. Якщо у багатьох людей з’являється морська хвороба, то у нас навпаки – земляна хвороба», – розповідає Вейн Адамс.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus