USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Подорож із сюрпризом: авіакомпанія Австралії влаштовує польоти без вказаного пункту призначення
Австралійська авіакомпанія вирішила влаштувати для своїх пасажирів мандрівку із сюрпризом і продає квитки без пункту призначення.

Навіть під час посадки пасажири не знатимуть, куди прямують.

Про це повідомляє ТСН.

А все для того, аби збільшити попит на авіапослуги та туризм. Пандемія значно скоротила пасажиропотік в Австралії – у січні він становив лише 4% від минулорічних показників.

І от на думку авіакомпанії саме квитки на «таємничі польоти» допоможуть це виправити.
Адже рейси з невідомим призначенням були дуже популярні в країні у 90-і роки. Вони здійснюватимуться на одному з трьох літаків з Брісбена, Мельбурна чи Сіднея. Економ-квиток на такий напрямок коштуватиме від 600 доларів.

Через закриття кордонів усі польоти відбуватимуться в межах країни, однак пасажири аж до самої посадки не знатимуть куди летять.
Коментарів: 1
О так от Показати IP 5 Березня 2021 15:40
А зараз Україна в такому самому польоті... хоча все зроблено по приколу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus