USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Племена Африки і Азії, які можуть зникнути у найближчі 100 років. Фото
Польський фотограф Адам Козел, підготував потужний проект, який важливий для світової історії.

Подорожуючи світом, він відвідує найвіддаленіші дикі куточки та фотографує представників народів, які можуть зникнути через десятки років, передає "zagge.ru".

Ще донедавна робота приводила його в Африку й Азію, де він зміг встановити контакт з 18 племенами і провести час з цими дивовижними і добродушними людьми. Фотограф також цікавиться татуюваннями, костюмами і прикрасами, які несуть в собі щось більше, ніж просто естетичний образ.

«Відвідуючи Борнео з метою фотополювання за комахами, я не раз чув історії про культуру народу Ібан. Через деякий час у одного з представників племені я придбав племінні маски, і він мені розповів, що в їхньому селі живуть люди похилого віку, у яких є справжні традиційні татуювання. Це надихнуло мене, тому що носії таких татуювань відрізнялися винятковою хоробрістю: вони брали участь в битвах з іншими племенами, а іноді навіть приносили голову ворога свого плем'я. Це культура мисливців за головами. Тоді вперше я вирішив змінити мету своєї подорожі, і в 2013 році з моїм другом з Малайзії ми вирішили відправиться на пошуки останніх татуйованих представників племені», - розповідає фотограф.

Плем’я Хімба, Намібія



Плем’я Ібан, Борнео





Плем’я Калінга, Філіппіни



Плем’я Каро, Ефіопія



Плем’я Мурсі, Ефіопія



Плем’я Мукавана, Ангола



Плем’я Коньяк, Індія



Плем’я Апатані, Індія



Плем’я Каро, Ефіопія



Плем’я Сан, Намібія



Плем’я Мурсі, Ефіопія



Плем’я Хімба, Намібія



Плем’я Ментавай, Індонезія



Плем’я Чін, Бірма



Плем’я Хамер, Ефіопія

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus