USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Пів години затягував на човен: у Новій Зеландії рибалка зловив гігантського морського окуня
У Новій Зеландії чоловік спіймав морського окуня, вагою понад 80 кг. Аби витягти з води вилов рибалці, знадобилося близько 30 хвилин.

Чоловік на ім’я Аарон Стенден рибалив у затоці Гікс, коли йому на гачок попався гігантський морський окунь. Свою здобич він затягував на човен щонайменше 30 хвилин. Пізніше з’ясувалося, що вага окуня – 82,2 кілограма.

Зауважується, що це найбільший окунь, якого вдавалося зловити Стендену, і третій за розмірами представник свого виду, виловлений в затоці Гікс за останні 15 років.

Після того як рибалка дістався берегу зі своєю здобиччю, він офіційно зафіксував великий улов та роздав м’ясо сусідам і друзям, які живуть неподалік.
«Ані шматочка не пропадає дарма. Справжній спосіб вшанувати таку рибу – переконатися, що її використовують, насолоджуються і нею смакують», – сказав рибалка.
Утім, як виявилося, це не найбільша риба, яку ловив чоловік. За словами Стендена, у 2002 році йому вдалося спіймати атлантичного блакитного Марлін вагою 213 кг.

«Це досить особлива риба. Для мене це окунь на все життя», – додав чоловік.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus