USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Пілот планера зіткнувся з торнадо і зняв це на відео
У штаті Оклахома пілот планера під час польоту зіткнувся віч-на-віч зі справжнім торнадо і зняв це на відео.

Про це повідомляє The Washington Post.

Як зазначається, в той день не було явних великомасштабних погодних умов, які могли б вказати метеорологам на можливість появи торнадо.

Пілот Девід Еванс також не бачив торнадо на радарі свого планера.

«Тепловий потік підіймав мене зі швидкістю близько 100 або 200 футів в хвилину (3,6 км/год – УНІАН)», – сказав Еванс. «І раптом ця парова воронка почала формуватися. Я просто продовжував літати навколо цієї штуки», – розповів пілот.
Як повідомляється, швидкість вітру була близько 120 кілометрів на годину.

«Це було дійсно красиво. Торнадо йшов з основи хмар ... це було щось схоже на щурячий хвіст», – поділився враженнями Еванс.

Пілот каже, що з нетерпінням чекає того, щоб знову піднятися в повітря, але сумнівається, що побачить що-небудь настільки ж вражаюче.

«Я ніколи не бачив нічого подібного», – сказав він.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus