USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: П’яний поляк прокинувся у морзі і пішов у бар відзначати своє “воскресіння"
У Сім’яновице-Сльонську (Польща) п’яного чоловіка відправили в морг, вирішивши, що він помер. Виявилося, що він був сильно п’яний.

Про це повідомляють Факти ICTV з посиланням на Ленту.


Чоловік повертався з вечірки і втратив свідомість на вулиці. Перехожі викликали швидку допомогу, співробітники якої констатували, що він мертвий і відправили тіло в морг.

Помилку виявив охоронець моргу. Його увагу привернули дивні звуки, які лунали з холодильної камери. Він висунув шухляду і побачив, що “небіжчик” воскрес, тремтить від холоду і просить ковдру.

Всупереч порадам лікарів, чоловік вирішив не затримуватися у лікарні. Він одягнувся і поїхав назад на вечірку, заявивши, що за повернення з мертвих слід випити.

Щодо лікаря, який помилково констатував зупинку серця, розпочато розслідування.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus