USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Перше плавуче місто побудують до 2020 року. Фото
20 Листопада 2017 17:21
0
Перше у світі плавуче місто побудують на основі концепції сістедінгу - створення напівавтономних міст за межами територій впливу інших держав та націй.

«Плавучу Венецію в Раю» побудують біля узбережжя Французької Полінезії. На його зведення витратять $167 млн, повідомляє Independent.

Амбітні плани зі створення міста в морі, де будуть будинки, офіси і ресторани, стають реальністю.

Інститут сістендінгу пропонує, щоб місто мало вигляд коралового острова.

У рамках пілотного проекту, який реалізують у прибережних водах Французької Полінезії, створять першу «плавучу спільноту» до 2020 року.

Місто надасть помешкання для 300 чоловік.
Інститут сістендінгу пропонує, щоб місто мало вигляд коралового острова

Джо Квірк, президент Інституту сістендінгу, говорить, що його розчарувала сучасна політика. Плавуче місто стане способом втекти від системи.

Його інститут змушений співпрацювати з місцевою владою, щоб побудувати «Напівавтономну плавучу Венецію в Раю».

Квірк говорить, що місто на воді стане першою нацією-стартапом.

Місто стане майданчиком, на якому Інститут сістендінгу проводитиме експерименти для перевірки соціально-економічних теорій. Місце будівництва відвідали інженери та архітектори. В їхніх планах - створити науково-дослідний інститут та енергостанцію.


Пітер Тіль інвестував в Інститут сістендінгу $1,7 млн. Згодом він розчарувався в ідеї. Заявив, що вона неможлива з інженерного погляду.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus