USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Перше клоноване кошеня започаткувало еру клонування домашніх тварин. Відео
21 липня народилося перше у світі клоноване кошеня «Часник».

Його клонуванням займалася китайська компанія Sinogene Biotechnology Company, повідомляє Gazeta.ua.

Компанія займається клонуванням з 2018 року. Британське кошеня народилося через 66 днів після того, як ембріон був переданий матері.

«Мій кіт помер від хвороби сечовивідних шляхів. Я вирішив клонувати його, тому що він був таким особливим і незабутнім», – каже власник тварини.

Лай Лансюе, науковий працівник компанії повідомив, що «Часник» і оригінальна кішка виглядають однаково, але мають різні темпераменти.

Тривалість життя клонованого кота буде такою ж, як і в звичайних котів. Проводять дослідження, щоб передавати клонованим котам спогади від оригінальних.

Вже надається послуга клонування тварин. Декілька господарів забронювали послугу. Її вартість $35,4 тис. В майбутньому планують клонувати тварин, які знаходяться на межі зникнення.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus