USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Патрульні поліцейські не люблять, коли їм роблять зауваження. Відео
Вже стало закономірністю порушення, спричинені патрульними поліцейськими на дорогах Одеси. Також і те, що ці правопорушення поліцейські спеціально допускають, мотивуючи свої дії і прикриваючись включеним проблисковим маячком синього кольору. Кожне зауваження про правопорушення з боку громадян спричиняє за собою образу поліцейського. Але і це не завжди закінчується словесно. У пориві образи поліцейські частенько затримують "розумника" і доставляють в райвідділ. А буває, і складають адміністративні протоколи та постанови, - інформує od-news.com.


Наш випадок став рідкісним виключенням, коли поліцейські забули залишити включений проблисковий маячок і зупинилися під знаком 3.34 (зупинка стоянка заборонена). Такий факт був зафіксований на вулиці Успенська в Одесі. Спантеличені і переконані у своїй правоті поліцейські від хвилювання наговорили купу дурниць. Це властиво малоосвіченій людині, яка наділа форму посадовця, вважаючи, що вона тепер "цар доріг" і немає їй покарання.

Такі покарання не змушують себе чекати. Кількість ДТП за участю патрульних автомобілів збільшується щодня в геометричній прогресії. Упевненість поліцейського у безкарності призводить до жертв. Таким чином, пряму небезпеку і загрозу на дорозі несе не лише п'яний і упевнений у своїх можливостях мажор, але і людина, яка одягнена у форму поліцейського.

Персонажі цієї публікації заявили, що якщо він надумає притягати до адміністративної відповідальності правопорушника дорожнього знаку 3.34, він перевірить документи, а у разі відсутності страхового полісу, штраф за який дещо вищий, він пробачить і не притягне до відповідальності. Ці слова підпадають під визначення статей Кримінального кодексу, 364, 365, 367. Таку дурість свого часу не міг вимовити навіть найбезглуздіший даішник, йому і в голову такої дурості не прийшло б. Але це ж нова поліція. Вони думають і роздумують іншими, невідомими доки, місцями.

Головний герой сюжету не визнав свого правопорушення, проведена профілактична бесіда з порушником, сподіваємося, не пройшла даремно.

Якби можливість притягати до відповідальності була у будь-якого обивателя, можливо постанов стосовно поліцейських було б в рази більше, ніж стосовно простих цивільних.

А порушення п. 2.4 ПДР України, обов'язок мати при собі страховий поліс, став би найактуальнішою статтею порушення 126 КУоАП. За наявною інформацією в редакції ДК Одеса, від самих поліцейських, ні на один патрульний автомобіль немає діючої страховки. Ті, що є, оформлені на підставні компанії, яких або немає, або вони банкроти. Тому і побиті автомобілі стоять без ремонту, як на штрафних майданчиках, так і на території управління патрульної поліції.

Як можна вимагати від водія дотримання закону, коли сама поліція порушує в рази більше? З кого брати приклад? Зі вбивць і наркоманів? Із злодіїв, які сидять біля "керма" держави?

Будьте взаємно ввічливими із співробітниками поліції, пам'ятаєте - вони працюють для нас.
Коментарів: 10
123 Показати IP 8 Березня 2016 14:37
Звільнити даних поліцейськихї
дідо Показати IP 8 Березня 2016 19:46
Совкова традиція, прибиральниця повчає начальника.
? Показати IP 8 Березня 2016 20:33
Все як було так і залишилось. Для чого було викидати гроші на нову форму?
Джек Показати IP 9 Березня 2016 20:32
ДАЛИ Б СТАРИМ МЄНТАМ ТАКІ ЗАРПЛАТИ,БЕНЗИН І КОМАНДУ ЗВЕРХУ НЕ БРАТИ ХАБАРІ-ВСЕ БУЛО Б ОК!ПОНАБИРАЛИ ЛЮДЕЙ З КОМПЛЕКСОМ НЕПОВНОЦІННОСТІ,ОТ І МАЄМО!
лучани до Джек Показати IP 10 Березня 2016 14:55
Неправда. Якщо мусара мали декілька тисяч баксів у місяць, то б вони на 8 тисяч ₴ не працювали чесно.
Мусара до лучани Показати IP 12 Березня 2016 14:52
Нехай не заплатять новим копам місяць-другий заробітну плату та заставлять купувати за свої гроші орг техніку та канцелярію, от тоді МИ побачимо, як пройшла реформа...
Достали Показати IP 13 Березня 2016 15:09
В нас не поліція, а паркувальна служба!
17 до Достали Показати IP 14 Березня 2016 09:55
Я вже писав - оформлення порушення правил паркування не потребує наявності високого інтелекту та зайбирає мінімум розумових та фізичних сил
Анонім Показати IP 16 Березня 2016 11:55
Мала вчора неприємність спілкуватися Розмовляли не добре Не Європа точно Полішуки,туфлі брудні
светлячёк Показати IP 5 Квітня 2016 07:08
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus