USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: Парасюк: «Закон про спецконфіскацію – це узаконене рейдерство»
В ефірі ток-шоу Наталії Влащенко "Люди. Hard Talk LIVE" народний депутат Володимир Парасюк прокоментував так званий закон про спецконфіскацію.

«Тут є політична складова. Спецконфіскацію просуває Пашинський, бо не може списати нафтопродукти Курченка. В них не стоїть мета забрати гроші Януковича, він під іншу мету приймається», — заявив Парасюк.

«Це узаконене рейдерство, так можна конфіскувати підприємство в кожного. В районі є нечесний суддя, прокурор і поліцейський, на трьох можуть розписати його підприємство, все його майно і майно всіх людей, які мали до нього дотичність. І це все без повідомлення. Ти сидиш вдома, тобі стукають в двері і кажуть: Ви третя особа, замішаті в тому і в тому, виходьте, все конфісковується», - пояснив нардеп.
Коментарів: 1
дідо Показати IP 17 Липня 2016 19:13
малограмотний вискочка- провокатор.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus