USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Отримує посилку і лапами закриває двері: вівчарку навчили співпрацювати з кур'єром. Відео
Жителі китайської провінції Гуандун навчили свою вівчарку отримувати посилки.

Тепер вони можуть не чекати кур’єра вдома, адже це обов’язок їхнього вихованця, який самостійно отримує доставлені коробки. Курйозний ролик з’явився на сторінці китайського видання The Paper в Facebook, передає Сьогодні.

Тварині вдається співпрацювати з кур’єром, заручившись підтримкою сучасних технологій. Господарі собаки дистанційно відкривають вхідні двері, попередньо отримавши повідомлення про доставку на смартфон. Потім за допомогою камери відеоспостереження вони переконуються у тому, що пес забрав посилку і закрив двері.

Як саме власникам вдалося так видресирувати собаку, не повідомляється.
Користувачі Мережі захоплюються псом. «До речі, ця вівчарка днями прославилась в інтернеті. На відео показували, як вона змушує дітей робити уроки, заважаючи їм дивитися телевізор», «Розумний і такий хороший пес», «Чудова собака», «Мені б такого», – пишуть користувачі під відео.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus