USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Останні мисливці за головами: унікальні фото племені, що зникає
Індійський фотограф Омар Реда відвідав місцеве плем'я коньяків - колишніх мисливців за головами.

Коньяки раніше займалися мародерством і були грозою сусідніх племен. Відрубування голови у ворога було традиційним ритуалом. Коньяки останніми із племен Нагаленду прийняли християнство. Таким чином було покінчено із моторошними традиціями, передає Gazeta.ua.

Раніше це плем'я вірило, що у голові зберігається частина людської сили. Якщо її забрати у ворога, то можна примножити свою. Тепер найстарішим представникам племені 70 років і більше. Їхні обличчя й тіла вкривають традиційні бойові татуювання. Але зараз вони стали гостинні та привітні.

"Незважаючи на репутацію жорстоких воїнів, останнє покоління коньяків дуже дружнє та гостинне", - розповідає Реда.

Вони також мали репутацію гарних зброярів - виготовляли порох, мачете. Робили дерев'яні статуї. Християнство прийняли в 1940-х роках. Про останній випадок відрубування голови у ворога повідомлялося у 1969-му.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus