USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Одяг майбутнього: новітні технології ведуть до революції у світі моди
Журналісти Голосу Америки дослідили, якими будуть модні новинки у майбутньому, йдеться у повідомленні Gazeta.ua

За словами сучасних дизайнерів, у майбутньому на моду вплинуть технологічні новинки.

За допомогою обчислювальних технологій дизайнери зараз роблять такі речі, які не можуть робити індивідуально. Це розширює можливості для проектування нового дизайну.

Уявіть собі, що технологічні пристрої є частиною вашого гардеробу. Google та LEVIS створили куртку, яка призначена для тих, хто багато їздить на велосипеді. У ній є всі важливі функції телефону і ви не відволікаєтесь від дороги.

"Коли вам телефонують, ваша куртка вібрує, спалахує вогниками, попереджаючи - вам дзвінок", - говорить представник Google
.

Легкий дотик до жакета допоможе з навігацією чи включить музику, якщо телефон чи навушники під'єднані до нього. Ще один корисний момент такої куртки - її можна прати.

Ці провідні волокна дуже цупкі і можуть бути використані у стандартній джинсовій тканині. Технологія була спеціально розроблена, щоб підходити для будь-яких тканин. Нові технології також використовують для виробництва біоінженерних тканин (наприклад шовк чи шкіра).

Сучасні дизайнери визнають, розвиток технологій примушує їх бути технологічно підкованими. Тим більше, що через засилля соціальних мереж моду диктують зовсім не професіонали цієї справи.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus