USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Обіймаються і милуються краєвидом: фото з двома пінгвінами розчулило світ і отримало міжнародну премію
Світлину овдовілих пінгвінів, які стоять на березі океану і милуються краєвидом Мельбурна, обіймаючись і втішаючи одне одного, обрали одним з переможців фотоконкурсу Ocean Photography Awards від журналу Oceanographic.

Про це повідомляє ТСН.

Фотограф-натураліст Тобіас Баумгертнер зазнімкував зворушливий момент у передмісті Мельбурна (Австралія) ще в 2019 році, але лише нещодавно поділився зображеннями в Instagram. Для того, аби зробити ці світлини, він три дні провів у колонії пінгвінів.

Фото двох овдовілих пінгвінів, що притискаються одне до одного, милуючись горизонтом Мельбурна, викликало емоційний відгук людей у ​​всьому світі.

«Ці двоє чарівних пінгвінів годинами стояли годинами там (на скелі – ред.), тримаючись за ласти, і стежили за блискучими вогнями горизонту та океану. Волонтер сказав мені, що білий пінгвін – це самка, яка втратила партнера, поряд з нею – самець, якого спіткала та сама доля.

«Тепер вони регулярно зустрічаються, щоб втішити один одного. Вони стоять разом по кілька годин і дивляться на танцівливі вогні сусіднього міста», – написав він у своєму Instagram. Він також додав, що, хоч фото і зроблене минулого року, воно неабияк доречне у цей період:

«У такі періоди справді пощастило тим, хто може бути з людиною /людьми, яких вони найбільше люблять».
Пристань Святої Кілди в Мельбурні має колонію близько 1400 казкових пінгвінів, що є найменшим видом пінгвінів із середнім зростом лише 33 см. За колонією стежать добровольці.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus