USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Новонароджене дитинча чорного носорога бігає під дощем. Відео
21 Листопада 2017 13:39
0
У сіднейському зоопарку Таронга на Хеллоуїн народився дуже рідкісний чорний носоріг. 21 листопада дитинча вперше показали відвідувачам.

Носоріг живе у вольєрі зі своєю матір'ю на прізвисько Бахіта; він любить гратися в багнюці і бігати під дощем, пише Медуза.

«Ми дуже раді, що 31 жовтня у нас з'явилося здорове дитинча чоловічої статі. Кожне народження - особлива подія, але два дитинчати чорного носорога за один рік - це неймовірно захоплююче. Ми в захваті», - розповів один зі співробітників зоопарку.У квітні в Таронзі народилося дитинча носорога. Його назвали Месі.

Зоопарк бере участь в програмі, спрямованій на збереження чорних носорогів. Зараз цей вид знаходиться на межі зникнення.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus