USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Нова нейромережа може перетворити начерк на повноцінний малюнок
Компанія NVIDIA представила нейромережу GauGAN, яка вміє перетворювати начерки на фотореалістичні зображення. Як повідомляє ZN,UA, в основі роботи програми - генеративно-змагальні нейромережі, які навчалися на мільйоні зображень пейзажів.

За задумом розробників, назва нейромережі співзвучна з ім'ям художника Поля Гогена. Вона здатна створювати фотореалістичні зображення навіть на основі простого начерку з ліній і кружечків.

В інтерфейсі програми доступні кілька "кольорів", кожен з яких відповідає об'єкту, який можна намалювати: так, в додатку є "кольори" для хмар, пагорбів, квітів, полів та інших атрибутів пейзажу.

На даний момент розробники представили демо-версію програми. Набір текстур, який доступний в ній, дозволяє створювати тільки пейзажі. Разом з тим, у статті, яка була написана вченими, вони також використовували нейромережу для створення зображень тварин, людей і об'єктів.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus