USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: НЛО зазирнув в ілюмінатори літака: переляк пасажирів не мав меж
У мережі з’явилося шокуюче відео, яке є одним із найбільш вражаючих і яскравих доказів існування інопланетного життя. Ролик був знятий з борту літака, що летить.

Автором відео став пасажир літаку. Під час польоту 8 березня він несподівано побачив в ілюмінаторі таємничий дископодібний об’єкт металевого кольору. Верхня частина тарілки сяє на сонці, а нижня частина вкрита тінню. Лінія світла пряма і досить чітка. Здивований і наляканий чоловік зняв побачене на камеру свого смартфона. Ролик з НЛО очевидець опублікував в Інтернеті.

Автор відео – не єдиний, хто бачив загадковий літальний об’єкт. Інопланетна тарілка була помічена багатьма пасажирами. Жоден з них не зміг знайти розумне і раціональне пояснення того, що це за об’єкт, і що взагалі відбувається.

Деякі пасажири літака навіть почали переживати, що прибульці переслідують лайнер. Але незабаром літаючий об’єкт просто зник. Такого не очікував ніхто. Пілоти, які керували літаком, розповіли, що не побачили нічого незвичайного, повідомляє інформаційне джерело СВІДОК.

Ролик стрімко набирає популярності в мережі. Він привернув увагу користувачів зі всього світу. Багато очевидців приголомшені і здивовані.

Знайшлись і скептики, які заявили, що це зовсім не НЛО, а хмара незвичайної форми або навіть плямочка на ілюмінаторі.

Ролик привернув увагу уфологів. Вони переконані, що виявлений об’єкт – це дійсно НЛО. Ні в якому разі не можна говорити, що це звичайна хмара або блик в об’єктиві камери.

Коментарів: 7
Правдоруб Показати IP 18 Березня 2019 12:59
Поставте себе на місце людини яка знімала. Побачивши таке дивне явище ви будете відводити відеотехніку від обєкту зйомки? Ви в першу чергу постараєтесь стабілізувати обєкт зйомки притуливши відеокамеру чи телефон до ілюмінатора та будете старатись зафіксувіти весь процес від початку до кінця не перериваючи його. В мережі таких відеофейків зроблених завдяки існуючим програмам обробки відео нескінчена кількість.
Анатоль_ Бідзюра до Правдоруб Показати IP 18 Березня 2019 14:08
Я теж бачив НЛО. Наяву і чітко. У присутності свідків. Проте, таке відео зі смартфона, довіри не викликає.
ппп Показати IP 18 Березня 2019 17:50
а чому так мало людей в салоні літака? що всі повтікали?
vladimir Romanko Показати IP 19 Березня 2019 21:42
Туфта это всё,а не НЛО!
Дмитрий Показати IP 20 Березня 2019 13:43
Если честно я тоже видел, можете не верить но это реально было. Что то похожее на форму диска, если бы я был сам мне бы никто не поверил, но я был с ребятами которые тоже видели, мы тогда помню здорово испугались и уьежали по домам.
Костян Показати IP 20 Березня 2019 23:20
Мой плиточник когда нажреться то оправдывается все время тем что на него напали инопланетяни.
Калинка Показати IP 21 Березня 2019 20:39
Мы с мужем тоже когда-то видели НЛО. Мы были на рыбалке и тут... Огромный горящий шар, величиной с футбольный мяч, пролетел по небу на одной высоте, не снижаясь и не поднимаясь. На меня напал панический страх, муж же шутил.. вобщем, еле уговорила его уйти омой.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus