USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Незвичайна дружба доглядача заповідника та горил, яка підкорила світ
Доглядач національного парку Вірунга у Конго Андре Баума став зіркою інтернету завдяки своєму тісному зв'язку із місцевими горилами.

Фотограф із Ботсвани Джеймс Гіффорд сфотографував чоловіка під час спілкування з мавпою. Місцеві самиці горил ставляться до Андре, як до вожака зграї, передає Gazeta.ua.

"Одна із горил навіть застрибнула йому на спину. Це був перший раз, що мене так вразило і зворушило побачене. Я аж опустив камеру, аби поспостерігати за взаємодією Андре з мавпами", - розповідає Джеймс. Він сам родом із Великої Британії.

Дві самиці осиротіли у 2007, коли убили їх батьків. Андре їх виростив. Мавпи уже дорослі, але досі застрибують доглядачеві на спину. Так просять віднести до місця, де сплять.

"Він тривалий час доглядає та спілкується з горилами, і між ними встановили дуже делікатні стосунки. Відносини між горилами та Андре справді заслуговують особливої уваги. Андре ефективно виступає в ролі альфа-самця групи, спостерігаючи та контролюючи поведінку підопічних", - розповідає фотограф.
Коментарів: 2
Хаха Показати IP 3 Квітня 2018 12:45
Цей доглядач то і не сильно від горили відрізняється, хіба що не такий волохатий)))
АНАТОЛЬ_ БІДЗЮРА до Хаха Показати IP 3 Квітня 2018 14:34
Він не винен у своєму кольорі шкіри. Таким народився. Він - людина, а горила - мавпа. Ризикуєте отримати термін за расизм "Хаха".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus