USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Невже люди на таке здатні: 10 рекордів Ґіннеса, у які важко повірити
Дивацтвам і винахідливості деяких людей немає меж. Що вони тільки не вигадують, аби потрапити до Книги рекордів Ґіннеса.

24 канал підготував добірку найдивніших рекордів Ґіннеса.

Кіт-мільйонер

В 1988 році був зафіксований унікальний рекорд: кіт Блекі став найзаможнішим котом у світі, отримавши в спадок від свого хазяїна Бені Рі 12,5 мільйона доларів. При цьому родичі чоловіка не отримали ані цента.
Найдальший постріл з лука за допомогою ніг

Найдальший постріл із лука ногами зробила 29-річна Ненсі Зіфкер під час зйомок передачі "Guinness World Records Unleashed" в Лос-Анджелесі 20 червня 2013 року. Дальність пострілу склала 6,09 метра.
Найбільша колекція гумових качок

Доцент Університету штату Вашингтон Шарлотта Лі встановила світовий рекорд, зібравши найбільшу колекцію гумових качок (до 6 тисяч), а незабаром навіть відкрила курси, щоб навчати, як вибрати гумових качок.
Найбільша кількість надрукованих носом слів за хвилину

Мохаммед Хусейн Куршид зміг набрати 103 символи за 47 секунд. І зробив він це носом.
Багато футболок

Навесні 2008 року в Брехті під час події Unizo одну людину було одягнуто в неймовірну кількість футболок. Того дня Джефа Ван Діка помістили в "кокон" із 227 футболок! Більше ще ніхто не надягав.
Дорогий Х'ю Лорі

Британський актор потрапив до Книги рекордів Ґіннеса як найбільш високооплачуваний актор серіалів. За участь в одній із серій "Доктора Гауса", де Лорі грає головну роль, на його рахунок переказали $400 000.
Оригінальний спосіб підійматися сходами

Лі Лонґлонґ вигадав найнезвичніший спосіб підніматися сходами – він зробив це... на голові!
Найбільша бульбашка з жувальної гумки

Цікавий рекорд було зафіксовано 2004 року. Дехто Чед Фелл видув із жувальної гумки бульбашку завбільшки 50,8 сантиметра.
Найбільша цибулина

Британський фермер Пітер Ґлейзбруґ 2011 року виростив цибулину завважки 9 кг.
Найбільша кількість прищіпок, причеплених протягом хвилини

За одну хвилину до обличчя було причеплено 51 прищіпку. Рекорд установив Сільвіо Саббах в італійському місті Пьольтелло 27 грудня 2012 року.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus