USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Невидимі будинки: топ-3 вражаючих споруд, що створюють ілюзію прозорості
Одним з останніх трендів сучасної архітектури можна вважати дзеркальні будинки.

Про неймовірний візуальний ефект прозорості розповідає Уніан.

Вони показали топ-3 вражаючих споруд, що створюють ілюзію прозорості

У Швеції на висоті 4-6 метрів розташувався дзеркальний готель-невидимка Treehotel. Потрапити в «дзеркальний куб» можна по 12-метровій мотузковій драбині.
Всередині - повноцінна спальня, кухня, ванна кімната, а на даху - невелика тераса. В радіусі 500 метрів навколо будинка немає жодних сусідів, лише величні пейзажі.

У США художник перетворив стару дерев'яну халупу в напівпрозорий будинок.
Будинок Lucid Stead став надбанням каліфорнійського національного парку Джошуа-Трі. Дзеркала відображають сухі кущі, пісок, пагорби і небо місцевої пустелі, що створює ілюзію прозорості будинку. За допомогою свого проекту художник показує глядачам всю красу пустелі.

В Каліфорнії художник Дуг Еткен побудував будинок в стилі ранчо, повністю покритий дзеркалами.
Будинок створює неймовірний візуальний ефект, відображаючи все, що знаходиться поруч з ним. Він є частиною виставки вуличного мистецтва, в якому беруть участь 15 художників.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus