USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Невідома тварина із зубами на хвості випадково потрапила на фото
Мешканка Нью-Йорка на ім’я Лія Деннісон разом зі своїм коханим гуляла по пляжу Брайтон-Біч і несподівано помітила на узбережжі невідому істоту, чий довгий хвіст був покритий шипами, що нагадують зуби, а тіло – круглими наростами.

«Ми гуляли на пляжі біля гавані Шорехам, коли побачили цю дивну істоту з зубами на хвості.

Гадки не мали, що це, тому зняли її, щоб показати нашим друзям й знайти когось, хто міг би її ідентифікувати», – розповідає жінка журналістам видання Daily Star, передає Сьогодні.

Один із знайомих Лії Деннісон припустив, що вона побачила морську лисицю або колючого ската. Представники цього виду можуть жити до 15 років і важити до 18 кг.

Вони живуть на східному узбережжі Атлантичного океану: від Ісландії, Норвегії і Північного моря до ПАР. Найчастіше морські лисиці зустрічаються в період з грудня по січень.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus