USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Невдоволені пухнастики: мережу підкорють «найсердитіші» кіт та пес
У мережі активно обговорюють кицю на прізвисько Мяу Мяу та песика Чіко, яких уже називають чи не найсердитішими чотирилапими у світі.

Через викривлену щелепу брюсельский гриффон на прізвисько Чіко завжди виглядає незадоволеним. Своїм незвичайним виглядом собака вже завоював серця тисяч шанувальників у соцмережах, пише ТСН.

47-річна власниця чотирилапого Бель Еванс з американського штату Вірджинія каже, що закохалася у песика з першого погляду. Жінка запевняє, насправді її улюбленець дуже грайливий і ласкавий.

Окрім Чіко, у Бель живуть ще три собаки, яких він, за її словами, «часто використовує у якості персональних подушок».

Власниця створила окрему сторінку в Instagram, де публікує світлини своїх песиків у смішних «луках».




Інша підкорювачка мережі, киця на прізвисько Мяу Мяу, мешкає у Тайвані.

Ось, що про неї каже власниця Клер: «Леді з міткою Бетмена. Вона виглядає сердитою, але насправді мила, вона хоче бути принцесою, але більше схожа на королеву».

Дівчина розповіла, що побачила Мяу Мяу у зоомагазині, коли тій було 10 місяців.

«Колишній власник залишив її з незрозумілих причин. Тоді ми із молодшим братом віднесли кицю до нас додому». Клер додала, не зважаючи на сердитий вигляд, Мяу Мяу дуже мила: «Вона масажує мене своїми лапками щодня, аби розбудити».


Раніше відомий на весь світ Музей воскових фігур мадам Тюссо завів копію не менш відомого сердитого кота Grumpy. Це перша копія кота, яку увіковічнили у музеї – раніше жодного кота так не вшановували. Крім того, фігура кота – перша механізована за останнє століття існування музею. Штучний Грампі дрімає у своєму кошику, іноді відкриває очі і, оглянувши все навкруг, засинає знову.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus