USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Не вдарить струмом: українські стартапери створили унікальну розетку
Meredot – стартап з України, який розробив розетку таким чином, що вона не має електричних роз'ємів. Вилка не вставляється в гніздо, а просто під'єднується до розетки за допомогою магніту. Цікаво, що при цьому енергія передається завдяки електромагнітній індукції.

Унікальний чернігівський винахід не лише безпечний, а й "розумний". Так, розетку можна під'єднувати навіть до мережі Wi-Fi, інформує Радіо Максимум.

Ця технологія дозволила українському стартапу пройти відбір у програму MassChallenge Israel 2018. Meredot увійшов до числа 55-ти фіналістів із понад п'яти сотень проектів-учасників з усього світу. Це дозволить винахідникам на три місяці переїхати до Єрусалима.

Самі розробники наголошують на тому, що нова технологія унеможливлює ризик ураження електричним струмом, що дає користувачам новий досвід у користування побутовими приладами. Також зручним є той факт, що "вилка" під'єднується під будь-яким кутом, що полегшує користування навіть вночі.

Особливо сподобається цей винахід батькам, у яких є малі діти, адже вони не будуть переживати через те, що чадо може запхати пальці до розетки.

А ще нею можна керувати дистанційно, під'єднавши попередньо до домашньої мережі Wi-Fi.

Як працює унікальна розетка Meredot, дивіться відео:У Meredot мають надію на те, що участь в MassChallenge Israel 2018 допоможе їм вивести продукт на світовий ринок.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus