USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Не стримав сліз: житель Південної Кореї зустрівся з копією померлої дружини у віртуальній реальності. Відео
Процес створення VR-копії жінки і момент зустрічі подружжя показали в документальному фільмі «Я зустрів тебе».

Про це пише ТСН.

Дружина 51-річного Кім Чон Су померла після багатьох років боротьби з тяжкою хворобою.

Чоловікові довелося самому виховувати п’ятьох дітей. Він дізнався про проєкт телеканалу та вирішив прийняти в ньому участь.

Родина Кім Чон Су спочатку була проти такої ідеї: доньки просили його не ятрити рани. Але пізніше все-таки дозволили батькові востаннє побачити померлу дружину.
Фахівцям знадобилося шість місяців для створення віртуальної копії дружини Кім Чон Су. Їм довелося комбінувати голос жінки з голосом актриси, щоб досягти максимальної схожості.

Кім Чон Су і копія його дружини зустрілися у віртуальному саду, а потім станцювали у своєму будинку. За допомогою технології захоплення руху копія жінки змогла відповідати на дотики Кім Чон Су.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus