USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Назвали найшкідливішу для психіки соціальну мережу
Instagram – соцмережа, що найбільш небезпечна для психічного здоров’я молоді.

Найкориснішою визнали YouTube.

Про це йдеться у дослідженні Королівського товариства охорони здоров’я Великої Британії, повідомляє Gazeta.ua. В опитуванні взяли участь 1479 осіб у віці від 14 до 24 років.

Молодь відповідала на серію питань про те, як YouTube, Instagram, Snapchat, Facebook і Twitter впливають на самопочуття. Бали ставили за 14 критеріями, пов’язаними із депресією, самотністю, цькуванням, тривогою або прийняттям свого тіла.



Найпозитивніший вплив на користувача має YouTube, а найнегативніший продемонстрував Instagram. Особливо сильно це позначається на дівчатах – «ідеальні» фотографії блогерів змушують думати, що їхні тіла та обличчя негарні.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus