USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Назвали найдавнішу породу собак у світі
11 Листопада 2017 20:26
0
Австралійські дінго є однією з найдавніших порід собак у світі. Про це заявили вчені з університету Нового Південного Уельсу, пише Zrada.

За словами автора дослідження Алана Уілтона, лише новогвінейська співоча собака, названа так через здатності модулювати звуки, не поступається за давнину австралійським родичам.

«З допомогою знайдених останків і аналізу ДНК було доведено, що дінго потрапили на П'ятий континент з Індонезії близько 5 тисяч років тому. А через географічну віддаленість австралійським собакам вдалося зберегти чистоту виду», - підкреслив Уілтон.

Він також зазначив, що генетично дінго є найближчими родичами диких вовків. До інших найдавніших порід вчені також відносять чау-чау, басенджи, акіту, шарпея, сибірську лайку і аляску-маламута.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus