USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Найскладніша авторозв'язка в світі, на якій далеко не всі зможуть роз'їхатись
Транспортну розв’язку ім. судді Гаррі Преджерсона було відкрито в 1993 році в окрузі Орандж в Лос–Анджелесі (США).

За геніальне проектування швидкісна автострада була названа «дивом інженерної думки» століття: на магістралі зменшилися кількість пробок і заторів, рух став безпечнішим і поліпшилася якість повітря. Кожну добу через розв’язку «Judge Harry Pregerson» проїжджає понад 629 000 автомобілів.

Гігантська розв’язка ім. Преджерсона – найбільша, найвища і найдорожча конструкція, побудована California Department of Transportation, розповідає Фактосвіт.
Вона включає в себе дороги для легкових автомобілів і пасажирського транспорту, вузькоколійну залізницю метрополітену Лос-Анджелеса.

До складу комплексу транспортної розв’язки входять дороги, тунелі, мости, всього 18 переплетінь на 6 рівнях (разом з відвідним каналом і річкою).
Розв’язка з’єднує місцевість навколо Афін (територія Південно-Західного коледжу) і Уоттс Лос-Анджелеса штату Каліфорнія.

У 1996 році «Judge Harry Pregerson Interchange» відзначено премією в галузі дорожніх сполучень Design за заслуги в категорії міських автомагістралей.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus