USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 41.95
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Найкрасивіші природні тунелі та коридори світу. Фото
Природа прекрасна, але немає нічого чарівнішого, ніж опинитися під покровом дерев у формі живого тунелю.

Сформувався він природним шляхом, або з невеликою допомогою талановитих садівників. Коридор з дерев зачарує кожного, кому пощастить пройтися поміж його зелених гілок.

ВСВІТІ зібрало для вас найкрасивіші тунелі, які так і манять прогулятися ними.

Тунель кохання у Клевані, Україна

Ботанічний феномен - «живий» зелений тунель у лісовому масиві, утворений заростями дерев та кущів. Сплітаючись між собою гілками і листям, вони виглядають наче тунель точної арочної форми. Кажуть, арка має символічне значення. Ті, хто побував тут, розповідають про дуже сильну ауру, яку можна відчути.



Темний глухий кут, Північна Ірландія

Загадковий тунель з Північної Ірландії ніби зійшов з обкладинки старої книги. Джеймс Стюарт посадив буки ще в 18-му столітті, щоб справляти враження на гостей на під’їзді до свого будинку Грейсхіл.



Бамбукова стежка, Японія

Бамбуковий гай в районі міста Кіото в Японії – місце, повне умиротворення і таємничості. Через нього веде мальовнича доріжка довжиною 300 метрів, відгороджена парканом зі стебел дерев.



Тунель тисів, Великобританія

Тунель тисів в Уельсі надихав письменників з 1470 року. Середньовічний Будинок Абергласні, в саду якого знаходиться тунель, зараз є популярним туристичним місцем. Проте раніше через занедбаність тунель було практично знищено. На відновлення цього природного коридору пішло 9 років.



Тунель осінніх дерев, США

Ці дерева, що ростуть у Вермонтському парку в «Ущелині контрабандистів», буквально палають всіма барвами осені. «Вистава» починається на більш північній ділянці і поступово переміщається на південь протягом сезону.



Багряний тунель, Південна Африка

Якщо ви любите бузковий колір – цей тунель для вас! У Йоганнесбурзі знаходиться створений руками людини ліс з понад 10 мільйонів дерев. Тропічні дерева, в тому числі 49 видів Джакаранда. У жовтні, коли вони цвітуть, земля покривається синіми і бузковими пелюстками.



Станція в Чінхе, Південна Корея



Дерева гінкго, Японія

Дерева Гингко Билоба – одні з найбільш шанованих в Японії. Деякі з цих дерев перенесли атомне бомбардування в Хіросімі. Їх називають «символом надії» або «живими копалинами».

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus