USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Найдивніший аксесуар для IPhone
Незвичайний чохол для iPhone X можна віднести до списку речей, що існують, але безумовно нікому не потрібні.

Він є невід'ємною частиною 10-кілограмової гирі, так що тепер, щоб відповісти на СМС або зробити cелфі доведеться неабияк потрудитися. Все задля слави фітнесу, звичайно!

Японський телекомунікаційний гігант Softbank продає цей незвичайний гаджет за суму приблизно в 100 доларів (близько 3 тисяч гривень). Чохол, який, як повідомляє
The Yellow Blue! є найважчим в світі, може виявитися вельми зручним для людей, які хочуть тримати під контролем свою залежність від смартфона.



Гиря важить 10 кг, що досить багато для однієї руки. Особливо, коли ваш смартфон постійно до неї «прив'язаний». Зате тепер щоразу, коли вам потрібно зателефонувати, відправити СМС друзям або навіть просто перевірити свої повідомлення в Instagram, ви будете заодно качати мускулатуру. Хіба це не чудово?
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus