USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Надзвичайно рідкісний рожевий леопард потрапив в об'єктив прихованої камери
У південноафриканському природному заповіднику Таба Толо (Thaba Tholo Wilderness Reserve) на приховану камеру вдалося відзняти рідкісного рожевого леопарда.

Про це повідомляє ТСН.

Знімки зробив власник заповідника Алан Уотсон і його дружина Лінсі. До цього пара кілька разів помічала цього леопарда, однак ніколи його не вдавалося спіймати на плівку, тож у пари дозрів план, як приманити хижака.

В липні Алан знайшов мертвого жирафа, вбитого під час грози, і розрізав його для приманювання хижаків. Потім неподалеку встановив камеру, щоб отримати фотографії бенкетуючих тварин.

Пізніше, коли спеціаліст розглянув фотографії, він помітив на них полуничного леопарда. З цього моменту дику кішку прозвали Голді.

Цей вид є рідкісним в світі завдяки кольору його хутра, тому Алан сказав, що сподівається на потомство кішки рідкісного виду в найближчі роки.

За наявними даними, вперше цей великий кіт був виявлений у 2012 році недалеко від кордону в Південній Африці. Полуничні леопарди викликані рідкісною мутацією гена - еритризмом, яка викликає надвиробництво червоних пігментів або недовиробництво темних пігментів.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus