USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Як у мультику: сміливий щур дав відсіч кішці та потрапив на відео
Жителі портового міста Малага (регіон Коста-дель-Соль на півдні Іспанії) зняли епічну сутичку гризуна і кішки.

На відео, знятому в середу, 3 червня, показано, як чорна кішка намагається схопити величезного щура. Але через кілька секунд гризун рішуче дає відсіч. Ролик опублікований на YouTube-каналі Viral Hog, передає Сьогодні.

Оператор описав відео як «епічну битву» і додав, що він та його друзі помітили сутичку, коли несподівано почули дивні звуки у себе за спиною.

«Я був у будинку друга, коли раптом почув дивні звуки позаду себе. Ми виглянули й побачили грандіозну битву щура та кішки. Як це відбувалося, ви можете побачити на відео», – коментує курйозний випадок автор відеоролика.

Опублікований на YouTube кліп набрав більше 13,8 тисячі переглядів. Один з користувачів написав: «Щур нагадує мені про черепашок-ніндзя». «Цей щур заслуговує того, щоб жити», – зазначив інший.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus